Луната е в знак Козирог до 20:37ч на 27 февруари Да се

...
Луната е в знак Козирог до 20:37ч на 27 февруари
Да се
Коментари Харесай

Търсете съзнателно знаците, които ви изпраща Вселената

Луната е в символ Козирог до 20:37ч на 27 февруари

Да се заобикаля безпорядъка. Звездно време за практичните и рационални хора, само че неуместно за сантименталните. Хората в същото време са по-отговорни, по-организирани и сдържани в страстите си. В отношенията обаче се усеща неналичието на такт и дипломация. 

Чувствителни елементи на тялото: кожа, кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Луната се движи на луфт от 16:50ч до 20:37ч. Не предприемайте нищо значимо.

Луната влиза във въздушният знак Водолей в 20:37ч.

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:19ч на 27 февруари до 06:07ч на 28 февруари

Днес е тайнствен ден, време за откровения, знания и секрети. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение, защото е обвързван с Нептун. Време за подготовка за нов витален стадий. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. 

Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което би трябвало да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви оферират през днешния ден. За да премине сполучливо денят, добре е да  поддържате в леко и радостно положение мозъка, да избягвате напрежение и безредици. Сега хармонично се съчетават интуицията и разсъдъка. Вслушвайте се във вътрешният си глас. 

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Постарайте се да не зацикляте върху съответни житейски проблеми, изключително битовите. 

Опасно е пиянството, да се слуша мощна музика. Енергиен център са коленете. При погрешно държание може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Добре е единствено за дребни домашен отговорности, които не изискват огромна физическа мощ. Безсмислените покупки би трябвало да се заобикалят, само че верните покупки за дома може да извършите. Така подобрявате силата на вашия дом. 

Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие. 

Смята се, че средствата, ориентирани през днешния ден към щедрост, основават добра и богатства карма, която след това носи благосъстояние - духовно и материално.

Подстригването е уместно за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. 

Слънчев календар – 14 слънчев ден - Добре е да се вършат материални проекти в този момент, да се погрижите за земните богатства. Денят е отдаден на всички страдащи души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР